dimarts, 30 d’octubre de 2018


FESTIVAL DE MÚSICA I DANSA
Diumenge 28 d’octubre de 2018
18ena FESTA DEL MODERNISME
COLÒNIA GÜELLCom a capvuitada de la Festa del Modernisme de la Colònia Güell, ens van oferir un espectacle de música i dansa a càrrec de la companyia NS Dance representats per
Carlota, Lorena i Àlex com a ballarins
Natasha, soprano
Ulises, tenor
Judea, control de música i llums
Entre els quals, Lorena ens va oferir també la cançó de cuplet català Remena Nena, i
Ulises feia de presentador,  showman i amb espurnes de ballarí.


Drets Natasha i Àlex
A baix Carlota, Ulises i Lorena

Ens van oferir el següent repertori d’òpera, sarsuela, dansa clàssica i moderna, i també cançons nostres i europees.
Sarsuela:
Mazurca de Luisa Fernanda, Nardos i Pichi de Las Leandras,, Ruiseñor de Doña Francisquita, Vallespir de Cançó d’Amor i de Guerra
Òpera:
fragment  de La Traviatta,  Toreador i Havanera de Carmen, Brindis de la Traviatta
Dansa:
Tarantella, Can Can, Ball dels cignes, Vals de la Viuda Alegre,Havanera
Cançó francesa:
La Vie en Rose,
Cançó italiana:
Al di la, d’Emilio Pericoli
Cançó catalana:
Remena Nena, La Gavina, La puntaire (sardana), La Barca Xica (havanera


Ulises cantant Pichi, de Las Leandras

 I entremig, fent sandwich entre músiques, els diàlegs d’Ulises presentant-se com a cubano-català i parlant amb diferents accents, des del madrileny castís fins al francès, rus etc. i el català. Va interactuar amb el públic provocant escenes còmiques pels afortunats que no van ser cridats a participar.


Ulises cantant i Carlota, Àlex i Lorena ballant

Cal destacar també, a part de la qualitat de veu d’Ulises, la meravellosa veu de Natasha i també la categoria de l’equip de dansa. Feia molts anys que no s’havia interpretat sarsuela a la Colònia Güell i va agradar molt. També va ser un encert portar una companyia d’aquest nivell que va meravellar al públic.


Carlota interpreta El llac dels cignes


NS Dance és una companyia dirigida per Núria Serra, de qui a internet diu que va néixer a Mataró, que es va graduar a l’Institut del Teatre de Barcelona i que va estudiar a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Autònoma. També diu que és creadora de nombrosos espectacles  que són una interessant combinació d’estils, disciplines on hi destaca  el colorit i varietat dels vestidors, amb una gran qualitat artística i tècnica dels seus components.


Núria Serra en una foto d'internet

Copio literalment: “NS dansa crea els seus projectes en base a dues idees principals: fomentar i difondre l'art de la dansa, ia donar a conèixer un repertori propi. Es tracta d'afavorir l'apropament de nous públics a la dansa i impulsar la projecció nacional i internacional d'una dansa d'autor pròpia, dins el segell de dansa contemporània i d'avantguarda.
Actualment combina la direcció de la Cia NS dansa amb la seva tasca docent en diverses escoles de dansa de Catalunya i els Estats Units.”


Un detall de la sala. Natascha canta entre el públic

I a la Colònia, aquesta tarda de diumenge vam tenir l’oportunitat de tenir-ne un tast. L’equip de l’associació del Modernisme va decorar la sala del teatre amb tauletes per a quatre persones guarnides amb tovalles i servides amb una ampolla de cava, copes, i safates amb trufes i galetes. Tot plegat amb el repic d’una espelmeta com a detall d’intimitat.


La Junta del Modernisme: Arcos, Teresina, Montse Elias, Maria Neus, Montserrat Tosca i Esteban. Al davant el  president, Miquel Carreté

La Junta del Modernisme ens acostumats a representacions de gran nivell (recordem la Rambla de les Floristes de l’any passat) i posen cada any més enlaire el llistó de qualitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada