dimecres, 17 de juny de 2009

EXHIBICIÓ DE BALLS, 14 DE JUNY 2009.


Com a acte anticipat de la Festa Major es va fer, a les sis de la tarda, a la Sala del Teatre de l’Ateneu, l’exhibició de diferents cursos que s’han fet enguany.

L’assistència va ser considerable, doncs les cent vint cadires que vam situar a tot el voltant de la sala van ser insuficients i hi va haver nombroses persones que ho van presenciar a peu dret.

Durant la primera hora ens van presentar demostracions del Ball de Saló i de la Dança del Ventre, que es van anar intercalant, ara un de ball de saló ara un de dança del ventre. La segona hora va ser monogràfica de Sevillanes. En conjunt es va tractar d’un espectacle digne i de molt alt nivell.

L’Ateneu va obsequiar als professors amb un ram de flors i a ells i a tots els participants en l’exhibició a un aperitiu que els fes oblidar el calor que havien passat.

Demostracions com aquestes són el millor argument per a encoratjar als qui dubtaven en apuntar-se als nous cursos que començaran després de vancances, possiblement al mes d’octubre.

Ja ho vam fer llavors, però no està de més tornar-ho a fer, de felicitar a professors i alumnes pel nivell que ens van demostrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada