dijous, 21 de maig de 2009

REUNIÓ DE JUNTA

Reunió de Junta del dia 20 de maig de 2009-05-21

Avui hem tractat diversos temes, alguns dels quals llargs i complicats.

- Potser el que més temps hi hem destinat ha sigut el repassar la llista d’actes de la propera Festa Major i concretament als preparatius d’aquells actes que organitzem desde l’Ateneu.

. Dissabte 13 de Juny a les 18 hores hi haurà l’exhibició de balls de diferents cursets que es fan a l’Ateneu: Dança del ventre, Sevillanes i pendent de confirmar, Ball de Saló.
. Dissabte 20 de juny, a les 19,30 ballada de sardanes, on hi debutarà al nostre poble les alumnes del curs de l’Ateneu.
. Diumenge 21 de juny a les 12 del migdia Plantada i cercavila de Gegants i Cap Grossos, amb les següents colles del Baix Llobregat: Colla Gegantera de Corbera de Llobregat; Caps Grossos de la Florida, de l’Hospitalet de Llobregat; Associació Coral i d’Humor El Drac d’Or, de l’Hospitalet de Llobregat; AMPA Mare de Déu del Carme, del Prat de Llobregat; Colla Gegantera de Sant Boi de Llobregat; Geganters de Casablanca, de Sant Boi de Llobregat; Geganters de Santa Coloma de Cervelló; Geganters de Vallirana; Geganters de La Palma (Hereu del Baix Llobregat), Amb la col·laboració de la Federació de Colles Geganteres del Baix Llobregat.

. Dissabte 27 de juny a les 18 hores. Marató de Country- Hem acordat que es pintaria el suro que s’ha posat a la paret de la Sala del Teatre que dóna a la plaça. El color serà el mateix que hi ha a l’arcada de la boca de l’escenari. Hi ha qui ha defensat l’opció de vernissar el suro, però s'ha imposat la pintura amb el criteri que era convenient unificar els colors que ja hi havia i no diversificar massa la gamma de colors i de materials.

- S'ha debatut la queixa del grup de Sevillanes en el sentit que avui les havien deixat assajar perquè a la plaça hi filmàven una pel·lícula i els han demanat silenci. A més a més, dimecres que ve, amb motiu de la transmissió del partit de la Copa d’Europa entre el Barça i el Manchester, també hauran d’acabar abans d’hora. En no tenir opcions per oferir-lis, ja que elles no poden fer-ho en cap altre dia ni en cap altra hora, se’ls proposa que es posin en contacte amb l’Ajuntament per veure si els poden cedir per aquest sol dia una sala de Sant Lluís.

- L’escola de música Sifasol, de Santa Coloma, ens ha solicitat la sala del teatre pel divendres dia 26 de juny per a fer-hi el fi de curs, igual que ja han fet en els dos darrers anys. Hi ha el petit inconvenient d’un acte de Festa Major que comença a les 20,30. Els solicitem als de l’escola de música, que acabin abans d’aquesta hora, a fi de no solapar dos actes.

- Havíem decidit aturar les conferències fins desprès de vacances, però desde la Universitat Autònoma de Barcelona ens proposen de fer-ne una el dia 5 de juliol. Acordem accedir-hi sempre que concretin dades amb antelació suficient.

- Es parla de la propera sortida al teatre i procurarem poder-la fer durant la primera quinzena de juliol. En cas que no fos possible, ja ho hauríem de deixar per a passat vacances.

- Es proposa començar un curset de fotografia digital per passat vacances. Hem detectat un desconeixement generalitzat en el nou sistema de tirar fotografies, i veiem la necessitat d’aprofundir en la nova situació. Així pretenem que ens parlin de la utilització de les noves càmeres, de trucs i estils de tirar les fotos i del tractament posterior amb el programa Photoshop.

- També parlem de conveniència de passar els rebuts dels socis abans de vacances a fi que siguin presentat abans de l’acabament dels diferents cursets.

- Hem valorat la darrera conferència sobre Transgènics. No hi va venir gaire gent, vam ser quinze oients, però en l’espai recollit de la Sala de Lectura no va donar la sensació de poca audiència. El tema va ser amè i la conferenciant, com tots els que han vingut fins avui, era una autoritat en la matèria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada