divendres, 17 d’abril del 2009

REUNIÓ DE JUNTA

Reunió de Junta del dia 15 d’abril de 2009.

A part d’uns quants temes de petita importància (com ara la necessitat de trobar-nos per acabar de colocar les estanteries de l’arxiu, la colocació de fotografies antigues a les parets de la Sala de Juntes, o bé la conveniència d’adquirir material d’oficina per al despatx), els temes principals que vam tractar van ser:

- La nostra colaboració en els actes de la Festa Major, que de moment es concreten en la ballada de sardanes, en la plantada de gegants i en la marató de country.
- La celebració de la Diada de Sant Jordi. El dia 24 d’abril es farà a la Sala de l’Ateneu una vetllada poètica, Els Contes del Decameró. Vam parlar dels aspectes organitzatius del dia de l’acte i, també, de la propaganda a repartir perquè els socis i el poble de se n’assebentin.
- Vam deliberar sobre la trobada que havíem tingut amb l’Ajuntament, el passat 14 d’abril, i on se’ns va informar de les properes obres que es realitzaran als locals de l’Ateneu, primerament la rehabilitació de l’escala que porta fins al terrat, i segonament l’arranjament i pintura de la façana del teatre.
- Assumir la custòdia i conservació de la documentació del Cor La Maquinista. Vam valorar el fet que històricament l’Ateneu ha sigut la seu del Cor i que, tan en els moments de més eufòria com en els possibles temps de parèntisi, l’Ateneu ha d’assumir la preservació del seu llegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada