dimecres, 1 d’abril de 2009

BENVINGUDA

Benvinguts a aquest lloc de l’Ateneu on hi podreu trobar el detall d’activitats que s’hi estan realitzant i també les notícies d’interès de la nostra entitat.

L’Ateneu és l’entitat més antiga de la Colònia i és potser la més emblemàtica. Al llarg de la història ha viscut moments d’eufòria i moments en que calia ventar les cendres per descobrir-hi l’espurneta de caliu que, ara uns ara altres, anaven mantenint perquè no s’apagués del tot. I molt sobint, amb una mica d’alè, de les brases n’han pres les flames.

En l’actualitat hi estem realitzant una sèrie d’activitats (Ball de Saló, Sevillanes, Dança del Ventre, Sardanes, Country, tres cursos diferents de Ioga, Tai-Txi) que mobilitzen cada setmana al voltant de cent persones. A més a més, un diumenge cada més oferim una conferència a càrrec de professors de la Universitat Autònoma de Barcelona. Un divendres al mes reunim les colles geganteres del Baix Llobregat per a efectuar els seus assajos. Cedim les nostres instalacions per a trobades i per activitats diverses d’altres entitats de la Colònia i, sobint, per a entitats de la resta del municipi. Contribuïm a la realització de la Festa Major de la Colònia. Organitzem la ballada de sardanes de l’Onze de Setembre. Fem el Bingo (Quinto) de Cap d’Any. Organitzem la Calçotada per primavera. Dues vegades l’any organitzem l’anada a algun teatre de Barcelona. Fem vetlles de poesia. I sempre s’escau algun concert o algun altre acte cultural o festiu.

Comptem amb un nombre de socis que oscila al voltant dels dos-cents cinquanta. Amb un pressupost proper als vint-i-cinc mil euros realitzem tots els actes que hem descrit i també tenim cura del manteniment de les instalacions.

La Junta actual estem oberts a suggerències que ajudin a millorar l’Entitat i el servei que estem donant als veïns de la Colònia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada