dissabte, 26 d’abril de 2014


FESTA DE SANT JORDI 
A L'ATENEU UNIÓ


                                                                    BENVINGUDA

Benvinguts a la festa anual de Poesia de l’Ateneu que cada any celebrem a les proximitats de Sant Jordi.  Aquest any, igual que a l’any passat, seran gent de la Colònia, veïns nostres, els que ens recitaran les poesies.
Enguany, en consonància amb la florida d’il·lusió que viu el País, la temàtica serà de caire nacional. L’ anunciat de la convocatòria es clarament definitòria: “Som i Serem.  No ens tallaran la llengua”.  Un collaret de poesies que ens passejarà per la història del patiment de la nostra llengua i la lluita per sobreviure.
Deixeu-me agrair a Anna Moreno, Clàudia Gomila, Esteve Gregorio, Isabel Almoril, Joan Montserrat, Joaquim Novas, Jordi Fradera, Jordi Mollon, Josep Comellas, Josep Padró, Laia Mollon, Lledó Segura, Maria Dolors Ramiro, Mariona Gomila, Marta Pla, Montserrat Andreu, Motserrat Asenjo, Montserrat Elias, Pere Noya, Rosa Sanahuja, Sílvia Asturias, Anna Sancho i Xavier Gomila, perquè fan possible aquesta festa.
També a Betsabé Malagarriga i a l’escola de dansa L’Estudi de Sant Boi, per la seva participació.
A Ferran Ràmia i Ciscu Roig per les hores dedicades al so i la il·luminació.
A  Laureà Palmer de l’Auditori de Cornellà i a Jordi Ribas de la Societat Recreativa per la seva col·laboració a l’haver-nos deixat materials d’infraestructura que fan que l’acte sigui més lluït.
I a tots vosaltres perquè amb la vostra presència aporteu el caliu d’aquesta diada.

A l’acabar l’acte ens agradaria que ens acompanyéssiu a prendre una mica de cava que servirem a la part posterior de la sala.

Desitgem que us passeu molt bé.

La JuntaHi assitim una norantena de persones i l’acte, que dura una hora i mitja, es fa curt de tant amè. La combinació de relat i poesia, amb projeccions a la pantalla i la música, dóna calidesa al recital.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada