dissabte, 5 de maig de 2012

MAG LARI

SORTIDA AL TEATRE
MAG LARI
El divendres 4 de maig a les 8 del vespre, vam sortir de la plaça d'Anselm Clavé per anar a veure l'espectacle SPLENDA, del Mag Lari, al Teatre Condal de Barcelona.

D'entrada hem d'admetre que la Junta de l’Ateneu no vam acertar en les preferències dels nostres associats i la majoria dels habituals a les sortides al teatre van preferir no veninr-hi aquesta vegada. La majoria ens van manifestar la seva prevenció davant d’un espectacle de màgia, tan allunyat de les sortides clàssiques, sobretot de temàtica humòristica, que havíem fet fins ara. Així doncs no vam arribar a cubrir les quaranta entrades que havíem reservat.

L’espectacle va ser poderós, amb domini d’una màgia incomprensible i sorprenent, amb l’espectacularitat d’una dança moderna de ritme marcat per la música i els efectes lluminosos, i un humor clar i constant. Durant dues hores vam riure, ens vam admirar incrèduls del què vèiem i vam gaudir d’un espectacle coral. Al sortir, tots vam coincidir en valorar la qualitat de l’espectacle.

Hem de fer constar el gran paper que hi va jugar la nostra amiga Esther col·laborant en l’espectacle. “Em dic Esther i sóc de la Colònia Güell”. Quan el Mag Lari va escoltar la seva presentació ja va intuir que hauria de mesurar les seves bromes. I vam tornar a riure i aplaudir. I en uns moments, petits i puntuals, per què no dir-ho, fins i tot vam tenir un pèl de por.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada