dimarts, 11 de maig del 2010

JORDI PUJOL - 10 de maig de 2010

Aquest dilluns, 10 de maig de 2010, el President Jordi Pujol ens va presentar el segon llibre de les seves memòries, Temps de Construir (1980-1993). Ens va resumir el primer llibre de Memòries (1930-1980) on parlava dels seus orígens, la seva infantesa, els seus somnis i els primers anys de lluita per la reconstrucció nacional de Catalunya. Acaba, aquest primer volum, amb la victòria de les eleccions a la Generalitat de Catalunya.
El segon volum es titula Temps de Construir perquè era l’hora de donar forma als projectes pels que havia lluitat. Els País estava sota mínims i tot estava per fer, des del govern fins a totes les infraestructures que havien d’equilibrar la nostra societat. I ens parla de construcció d’hospitals i d’instituts, de carreteres i de policies i també de TV3.
I ens va prometre un tercer volum que sortiria, si Déu vol, a l'octubre de l'any que ve. La sala de l’Ateneu estava plena a vessar d’un públic captivat per l’oratòria rica i planera de l’Honorable. Al final es va formar una llarga cua dels qui volíem una dedicatòria seva al llibre acabat de comprar.
Va ser un acte entrenyable i històric que marca una fita de prestigi al nostre Ateneu.

En aquestes fotos cedides per en Miquel Castellanos, podem veure la tribuna d'oradors, a dalt, i una imatge del públic assistent, a baix.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada