dissabte, 20 de març del 2010

TEATRE



I DE SOBTE….. TEATRE.

Potser alguns us semblarà excessiu tant de teatre. El dotze de març a Barcelona a veure el Joan Pera, el vint-i-ú el grup del Salessians de Sant Boi amb “Nos ha caído la suegra”. I no hem acabat. El dia de Sant Jordi, al vespre, farem una vetllada poètica en homenatge al centenari del poeta lleidatà Marius Torres. El setze de maig “La botiga dels Horrors”, i per la Festa Major el grup T-Atroz, de Viladecans ens interpretarà “Ja en tinc trenta”. Durant aquesta primavera serem el lloc del món amb més representacions teatrals. Sense que consti en cap llibre important, la Colònia serà la capital mundial del teatre.
I encara n’hi ha més. El grup de teatre LOS ALQUIMISTAS representaran a l’Ateneu la seva obra HABLEMOS A CALZÓN QUITADO en una prèvia abans d’estrenar al Teatre Llantiol de Barcelona. Serà aquest divendres dia 26 de març a les 21 hores, i el diumenge 28 de març a les 19 hores.
Al Teatre Llantiol s´hi fa unes representacions de proximitat on els actors actuen entremig del públic. Per això la prèvia que faran a la Colònia també serà en aquest format. Ells actuaran a l’escenari i el públic assistent també. Per aquest motiu, a cada representació només hi podran assistir vint persones de públic.
Per tal, els socis que estiguin interessats en assistir-hi ho hauran de comunicar abans de les 21 hores del dia 24 de març, a la Junta, o bé deixar encàrrec al telèfon de l’Ateneu 93.661.71.09 deixant constància del nom i del número de telèfon. Entre tots els interessats, la Junta sortejarem per assignar l’assistència de divendres i de diumenge. En cas que hi hagués més de quaranta socis interessats, farien una tercera representació.
Desde la Junta us encoratgem a assistir a totes les programacions, tant de teatre, com de conferències, que en breu reemprendrem, com de qualsevol tipus d’activitat de l’Ateneu. La vostra participació és la demostració que tenim per saber si anem o no pel bon camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada